Lemlandin rukous- ja kurssikeskus

 

 

Esittely

 

 

 

Tämän kotisivun on tarkoitus esitellä Helena ja Antti Hämäläisen saarna- ja opetustyötä.

 

Ahvenanmaan Rukouspalvelu ry.

Olemme aviopari, ja mieluiten työskentelemme yhdessä toisiamme täydentäen. Kutsumuksemme on yhteiskristillinen, ja toimimme yhteistyössä kaikenlaisten herätysliikkeiden ja kirkkokuntien kanssa. Tällaiset tehtävät eivät aina sovi jonkun seurakunnan tai kirkkokunnan perinteiseen ohjelmistoon. Tästä syystä mekin olemme olleet itse aloitteellisia oman kutsumuksemme toteuttamiseksi samalla kun kuulumme jäsenenä ahvenanmaalaisiin paikallisseurakuntiin.

Vuonna 1990 perustimme Ahvenanmaan Rukouspalvelu ry.n, jonka kautta olemme siitä asti tehneet hengellistä työtä Suomessa ja monissa kymmenissä maissa kaikissa maanosissa.

 

Taustaa

Helena on taustaltaan ja identiteetiltään helluntailainen ja Antti luterilainen. Helena palveli viisi vuotta Vaasan helluntaiseurakunnan työntekijänä 1980-luvun alkupuolella, jolloin tapasimme ja avioiduimme.

Opiskeltuamme yhdessä ruotsinkielisessä vapaakristillisessä teologisessa seminaarissa muutimme tänne Ahvenanmaalle paikallisen yhteiskristillisen Sosiaalilähetyksen palvelukseen kesäkuussa 1986. Tätä sielunhoitotyötä teimme neljä vuotta jona aikana Antti alkoi matkustella kansainvälisten rukousryhmien mukana. Vuonna 1986 ja 1988 syntyivät tyttäremme Anna ja Johanna, jotka nykyään ovat naimisissa ja molemmilla on yksi lapsi.

 

Lemlandin Rukous- ja kurssikeskus

Keväällä 1988 ostimme yhdessä Bengt Grunerin kanssa Lemlandin kunnasta vanhan kansakoulurakennuksen hengellisen työmme näkyväksi perustaksi. Tähän rakennukseen kunnostimme itsellemme kodin vanhaan opettajan virka-asuntoon ja koulun luokkahuoneista saimme hyvät kokous- ja ruokailutilat. Täällä on nyt pidetty hengellisiä tapahtumia ja kokouksia yli 20 vuoden ajan.

 

Majoitustilat

Helmikuussa 2007 ostimme Lemlandin kunnalta naapuritalon ja tontin. Muutaman vuoden työn jälkeen voimme nyt majoittaa vieraitamme omassa talossa. Tämä Majatalo on vuodesta 2009 työllistänyt meitä entistä enemmän. Meillä on vielä suunnitteilla keittiön ja ruokailutilojen rakentaminen Majatalon kellarikerrokseen. Rukous- ja kurssikeskuksessa annamme Raamatun opetusta sekä rukoilemme ja ylistämme Herraa. Tarkoitus on, että täällä voisimme olla kosketuksissa elävän Jumalan kanssa ja yhdessä muiden kanssa oppia tuntemaan Häntä yhä syvällisemmin.

 

 

 

 

 

 

 

Powered By Website Baker